Energioptimering

Sådan skåner du både økonomi, miljø og klima - med en energiteknisk optimering

Vi lever i en tid, hvor klima og miljø er i fokus. Det er der god grund til – særligt hvis du som ejendomsejer ikke behøver at ændre dine hverdagsvaner radikalt. Et godt sted at starte er, at tilse dit byggeri og dets el-tekniske installationer. Særligt i ældre ejendomme er der mærkbare besparelser at hente, både for din pengepung og for klimaet. Men hvad skal der til? 

Med en energioptimering tilser vi dine el-installationer og udskifter gammelt elektronisk udstyr, som er ineffektivt, uddateret eller defekt. På den måde optimeres den samlede energieffekt for dit installationssystem, mens mindre energi går tabt forsyningsprocessen. Kort sagt – du får mere ud af hver enkelte kilowatttime (kWh), end du plejede.

Energioptimering er et anerkendt felt inden for både el- og VVS-branchen. Med over 2,7 millioner husstande i Danmark er der meget energi som kan spares gennem teknisk optimering. Som en lokal el-service i Herning Kommune tager vi ansvar for at bidrage til en positiv udvikling. Vi finder besparelser i energiforbruget hos alle – heriblandt private, erhverv og institutioner fordelt i Midtjylland.

Vil du også spare på energiforbruget, miljøet og økonomien i én håndevending, så kontakt os i dag. Du modtager et uforpligtende servicetilbud på energioptimering efter dit behov.

 

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

H3-overskrift

placeholder.png
placeholder.png

H3-overskrift

H3-overskrift

placeholder.png

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på energioptimering

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.