El-installation

Alt i midtjysk el- og installationsteknik

Søger du en håndværker inden for el-faget, tilbyder vi hos Elektriker Herning et syn på sagen. Vores fagfolk leverer alt i el- og installationsteknik til private og erhverv i hele Midtjylland. Vi differentiere ikke mellem vores kunder, men forholder os altid til opgavens omfang og størrelse. Som fagprofessionelle elektrikere går vi løsningsorienteret til sagen. Der findes ikke to ens el-opgaver, da de fysiske omstændigheder er foranderlige fra sted til sted.

Alligevel har vi et sæt serviceydelser, som er en del af vores rutinelige hverdag og fast repetoire. I den forbindelse tilbyder vi fuld installations- og monteringsservice ifm. etablering af følgende:

  • El-tavler (fejlstrømsafbryder, HPFI- og HFI-relæ osv.)
  • Elektriske apparater (varmepumpe, tørretumbler, vaskemaskine, ovn osv.)
  • Antenne (netværk, fiber og TV-signal)
  • Lys (indendørs og udendørs)
  • Kraftstik (inde og ude)
  • Byggestrøm (til byggepladser, industri osv.)

Vi tilbyder også kombinerede og specialiserede el-installationsløsninger ifm. entreprisearbejde, herunder renovering, tilbygning eller nybyggeri. Hos Elektriker Herning får du en fagstærk samarbejdspartner, som påtager sig alle de el-tekniske og praktiske dele af dit projekt.

Elektriker Herning er din lokale elektriker og el-installatør, og for os er ingen installationsopgaven hverken for stor eller for lille. Vores fagfolk tilser din opgave med samme store engagement. Fortæl os om din opgave – udfyld kontaktformularen og modtag dit tilbud i dag.

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

H3-overskrift

placeholder.png
placeholder.png

H3-overskrift

H3-overskrift

placeholder.png

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på din el-installation

Modtag et uforpligtende
elektriker-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.